Jaa
Siirry alas
Admin
Viestien lukumäärä : 11
Join date : 20.06.2018
Näytä käyttäjän tiedothttp://soligt.forumotion.eu

Esteleiri 29.6 - 1.7 -18

lähetetty La Kesä 23, 2018 9:08 pm
Tervetuloa ratsastusleirille Maarianhaminaan!

Leiri alkaa perjantai aamuna kello 10.00 ja loppuu sunnuntaina kello 16. Majoitamme ratsastajat tallialueellamme olevassa majatalossa, jossa on kahdeksan kahdenhengen huonetta sekä kaksi kolmenhengen huonetta. Alakerrassa on mahdollisuus kokata, mutta leirin hintaan sisältyvät aamupala, lounas, päiväkahvit, päivällinen ja iltapala. Majatalolla on kuusi vessaa ja kolme suihkua leiriläisten käytössä.
Jos leiriläiset tuovat mukanaan omia hevosiaan, ne majoitetaan yksityishevosten puolelle. Toistaiseksi sinne joudutaan kantamaan vedet, mutta sen hoitaa henkilökunta.

Leiri on estepainoitteinen, jonka lisäksi pidämme yhden koulutunnin ja yhden leikkitunnin. Esteitä hyppäämme aina 120cm asti, riippuen ratsastajien tasosta.

Leirillä on yhteensä kuusi tuntia ratsastusta. Koulu- ja leikkitunnista tulee yhteinen tarina sekä yhdestä estetunnista kirjoitetaan osallistujille lyhyet kommentit (150 sanaa). Kuittaukset ovat suositeltavia, mutteivat pakollisia (yksi siis koko leiristä, kuva tai runo käy myös).
Mahdollisuus on osallistua tallinkin hevosella tai voit ottaa esimerkiksi koulu- ja leikkitunnille ( tai toiselle) tallin hevosen.
Omalla hevosella leirille mahtuu viisi osallistujaa ja tallin hevosilla voi tulla lisäksi kuusi. Tarkempi ohjelma tulee myöhemmin. Jos kuittaat leirin, laita se viimeistään 10.7!

Osallistu alle tai vieraskirjaan seuraavalla lomakkeella:
Nimi:
Tuletko omalla hevosella:
(jos vastasit ylle myöntävästi, vastaa myös seuraaviin kahteen, jos taas vastasit kieltävästi, voit unohtaa seuraavat kaksi)
Hevosesi nimi ja taso:
Hevosesi sivut:
Toiveesi leirille (jos tulet tallin hevosella, voit toivoa myös ratsua!) :
Tuletko leikkitunnille tai koulutunnille tallin hevosella:
Kuvaus omista ratsastustaidoistasi:

Tervetuloa, toivottavasti nähdään leirillä!

- Bella
Admin
Viestien lukumäärä : 11
Join date : 20.06.2018
Näytä käyttäjän tiedothttp://soligt.forumotion.eu

Vs: Esteleiri 29.6 - 1.7 -18

lähetetty Su Kesä 24, 2018 10:58 am
Leirillä vielä kolme paikkaa omalla hevosella Smile Tallin hevosilla mahtuu vielä kaikki kuusi!

- Bella
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa